STORE

Retourneren & annuleren

Annuleren

U kunt uw bestelling kosteloos annuleren zolang deze nog niet verzonden is. Aangezien ons bestelproces volledig geautomatiseerd is, is het belangrijk dit zo snel mogelijk na het plaatsen van uw order te doen. Neem daarom bij voorkeur telefonisch contact met ons op. Wanneer de bestelling al verzonden is, dient u het pakket bij levering te weigeren. Als Securetech al een betaling van u heeft ontvangen, zullen wij na retourontvangst van de goederen het aankoopbedrag aan u terugstorten.

Retourneren

U heeft een afkoelingsperiode van 30 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Na deze melding heeft u nog eens 30 dagen om de goederen daadwerkelijk te retourneren. Uitzondering hierbij zijn speciaal voor u geassembleerde producten, zoals kabels op maat. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden. Indien er sprake is van beschadigde producten kan er waardevermindering gerekend worden tot 100% (indien onverkoopbaar verklaard). Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres. Securetech zal de gehele aankoopsom, exclusief de oorspronkelijke verzendkosten, aan u terugstorten. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening. Alle annuleringen, ruilingen en retourzendingen dienen schriftelijk aan Securetech kenbaar te worden gemaakt. Dit kan per e-mail, fax of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetaling) hebben wij uw bankrekeningnummer nodig. Dit rekeningnummer moet overeenkomen met het rekeningnummer waarmee u de oorspronkelijke betaling heeft gedaan. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun bank te vermelden.

Let op! Het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee u de betaling aan Securetech heeft verricht. Dit is ter voorkoming van mogelijke fraude met terugbetalingen. Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen na ontvangst van de retourzending aan u terugbetaald.