Vraag vrijblijvend uw offerte aan.

Ons team helpt u graag verder met het samenstellen van uw camerasysteem op basis van uw wensen, situatie en eventuele eisen. Bel direct voor persoonlijk advies op 088 – 411 45 00 of vul hieronder uw gegevens in en wij zullen binnen één werkdag u een passend voorstel toesturen.

Wat zijn uw gegevens? Zo kunnen een van onze specialisten contact met u opnemen.

De voordelen van camerabewaking bij Securetech

Onze Projecten

Securetech heeft bijgestaan in het leveren, adviseren en installeren in vrijwel iedere sector. Zo hebben wij o.a. geadviseerd bij het toepassen en opbouwen van de infrastructuur voor bewakingscamera’s op Container Vessels (zee- en binnenvaart schepen), verschillende VvE’s, alle soorten woningen, grote kantoor- en bedrijfspanden. Ook hebben wij onze kennis toegepast in de medische sector, van ziekenhuizen tot privé klinieken waarbij het monitoren van patiënten belangrijk is, een oogje in het zeil houden door het toepassen van bewakingscamera’s bij het proces van bijvoorbeeld: Radiotherapie.

Camerabewaking offerte aanvragen

Securetech heeft jaren ervaring op gebied van camerabewaking systemen. Wij leveren- en installeren complete systemen voor groot- en kleinschalige toepassingen. 
Een camerabewaking systeem is in iedere situatie anders, Naast alle kennis die we in huis hebben.
op het gebied van camerabeveiliging, weten wij exact wat u als eindgebruiker verwacht van uw systeem.
Daarom leveren wij strategische & technische advies op maat voor particulier & zakelijk. zowel voor de vakman als de ondeskundige.
Wij garanderen de beste camera’s en materialen volgens de hoogste standaard, Wij geloven erin dat service en mond op mondreclame essentieel is, en daarvoor moet je alles uit de kast halen.

Wij staan voor u klaar
als u ons nodig heeft het hele jaar door!