Basic Dome

Basic Audio Dome

Basic Bullet

Premium Dome

Premium Zwart

Premium Bullet

Pro Dome

Pro Zwart

Pro Bullet

Extra-accessoires-bij-uw-camera-set-securetech.be---camerabewaking

Accessoires

Uw bedrijf beveiligen met camerabewaking

Bij Securetech geven onze experts u graag vrijblijvend advies over het beveiligen van uw bedrijfspand door middel van camerabewaking.

Ik wil graag een vrijblijvend adviesgesprek.

Ik wil graag alle camerasystemen bekijken

Hulp nodig bij uw bestelling?
Bel ons op – 088 411 45 00

Online besteld voor 17:00,
Morgen gratis plug & play bezorgd

Ik wil graag een Vrijblijvend adviesgesprek.

Ik wil graag alle Camerasystemen bekijken

Advies nodig voor camerabewaking?
Bel ons op – 088 411 45 00

Online besteld voor 23:59,
Morgen gratis plug & play bezorgd

Met camerabeveiliging voor uw bedrijf bewaakt u op afstand een ruimte in of rond uw bedrijf. Dag en nacht, ofwel 24/7. Dat geeft een veilig gevoel. Daarom kiezen veel bedrijven ook voor camerabeveiliging van hun bedrijfspand. En dat aantal neemt fors toe. Te vaak is er in het nieuws dat er bij een bedrijf of op een bedrijventerrein een inbraak is geweest of een kraak gezet. En nog vaker is dat niet in het nieuws, maar is het misdrijf evengoed gepleegd  met alle, narigheid, schade, kosten etc. van dien. Met bedrijven camerabewaking, die u zelf kunt installeren of laten installeren, kunt u uw bedrijf altijd op afstand in de gaten (laten) houden. Wanneer u uw kantoor goed wilt beschermen, kunt u terecht bij Securetech voor camerasysteem voor bedrijf en kantoor. Camerabewaking voor zakelijk gebruik, bestelt u eenvoudig in onze webshop.

Ben jij op zoek naar camerabewaking voor jouw onderneming of het bedrijf
Dan ben jij aan het juiste adres! 

Waarom is camerabewaking bij uw bedrijf een goed idee?

Camerabewaking voor kantoor of bedrijf is altijd een goed idee. Bedrijven zijn vooral in de stille uren, als er niet gewerkt wordt het doelwit van ongenode gasten. Er is altijd kans op vandalisme en ook inbraak. Met bedrijven camerabewaking kunt u dat in sommige gevallen voorkomen, omdat potentiële daders zien dat hun pakkans wordt vergroot. En als ze toch doorzetten kunt u op de beelden de daders laten identificeren door de politie. Het camerasysteem van uw bedrijf houdt uw kantoor- of bedrijfspand 24 uur per dag in de gaten. Bovendien worden alle beelden opgenomen. Mocht er dus een keer iets gebeuren, dan kunt u de beelden later altijd terugkijken. 

Tevreden klanten van Securetech

Securetech heeft bijgestaan in het leveren, adviseren en installeren in vrijwel iedere sector. Zo hebben wij o.a. geadviseerd bij het toepassen en opbouwen van de infrastructuur voor bewakingscamera’s op Container Vessels (zee- en binnenvaart schepen), verschillende VvE’s, alle soorten woningen, grote kantoor- en bedrijfspanden.

Ook hebben wij onze kennis toegepast in de medische sector, van ziekenhuizen tot privé klinieken waarbij het monitoren van patiënten belangrijk is, een oogje in het zeil houden door het toepassen van bewakingscamera’s bij het proces van bijvoorbeeld Radiotherapie.

Hoe het werkt: van aanvraag tot installatie

Hoe werkt de aanvraag van camerabewaking?

Onze specialisten kijken samen met u naar meest geschikte locaties van de camera’s en uw wensen! hierop krijgt u dan een passend voorstel die bij u past.

Hoe werkt ons installatie proces bij camerabewaking?

Binnen één dag monteren onze specialisten uw camera’s op uw bedrijfspand. Voordat ze aan de slag gaan, nemen zij nog een keer de installatie met uw door.

Op afstand zien wat er binnen of rondom uw bedrijf gebeurt

Krijgt u een melding van uw camerasysteem dat er iets rond uw kantoor gebeurt?. U kunt dan live meekijken en zo nodig actie ondernemen.

kans op inbraak bij uw onderneming verkleinen

Als ongenode ‘klanten’ zien dat u camerabewaking rond uw bedrijf hebt, is de kans zeer groot dat ze besluiten uw bedrijfspand ongemoeid te laten.

Bij een misdrijf de daders identificeren en de pakkans vergroten

Met de opgenomen beelden op het camerasysteem van uw bedrijf, kunt u de politie de beelden overhandigen om daarmee de daders van een misdrijf in uw pand te identificeren. Dat vergroot de pakkans aanzienlijk. 

Waarom kiezen voor Securetech?

Onze snelheid

Vandaag besteld morgen in huis of op zeer korte termijn bij u geïnstalleerd.

Oog Voor kwaliteit

De beste camera's- en materialen volgens de hoogste standaard.

Service op nummer 1

Wij staan voor u klaar als u ons nodig heeft, het hele jaar door.

Een veilig gevoel

Onze ambitie: een veilig, comfortabele gevoel en met een gerust hart de deur uit.

Volledig ontzorgd

Onze ervaren vakmensen vinden altijd overal een oplossing.

Deskundig advies

Strategische & technisch advies op maat voor particuliere- en zakelijke doeleinden.

Gratis adviesgesprek

Wij adviseren u graag vrijblijvend bij het toepassen van camerabewaking die aansluit op uw persoonlijke wensen en eisen.

Meest gestelde vragen

De systemen van Securetech worden Plug & Play geleverd. Wij programmeren- en testen de systemen voordat ze worden verzonden. Doordat wij een duidelijke handleiding leveren stuit u ook niet tegen het installeren van de software, werkelijk iedereen kan het installeren. Komt u er toch niet uit, wij hebben ook “How To” videos op onze support-page.

 

Wij leveren verschillende type camerabewaking systemen, zoals; BasicSeries, PremiumSeries, ProSeries en maatwerk systemen. Ook binnen deze series worden er verschillende bewakingscamera’s geleverd, denk bijvoorbeeld aan een Dome camera of Bullet camera. Een Dome camera heeft een minder elegante uiterlijk dan een Bullet camera en wordt vaker toegepast bij woningen. Een Bullet camera heeft een langwerpig elegant uiterlijk en wordt vaker toegepast bij bedrijfspanden waarbij preventie een pre is. Ook kunt de series technisch onderscheiden van het aantal meter nachtzicht of resolutie.

 

De kosten van een professioneel camerabewaking systeem is afhankelijk van de aantal camera’s met- of zonder installatie. Zo hebben wij camerabewaking systemen zonder installatie vanaf € 509,00 uitlopend tot € 5.449,00. De installatie kosten verschilt per situatie- of aantal camera’s, de gemiddelde kosten beginnen bij € 350,00 en kan uitlopen tot wel meer dan € 900,00.

Wilt u volledig ontzorgd worden bij het installeren van uw camerabewaking systeem? Dat kan, onze installateurs beschikken over de nodige kennis- en ervaringen om uw systeem vakkundig te installeren. U kunt de optie met installatie op een van onze producten kiezen, en onze monteurs komen het bij u monteren.

Wilt u zich toch graag laten adviseren, laat dan een bericht achter op onze contact pagina of bel met een van onze adviseurs op het telefoonnummer: 088 – 411 45 00

De toepassing van uw bewakingscamera is afhankelijk van verschillende factoren, o.a: type woning, bedrijfspand of bijvoorbeeld technische eisen waarbij het nachtzicht of resolutie relevant is.

Securetech biedt hier verschillende mogelijkheden in.

Onze Dome bewakingscamera’s worden over het algemeen toegepast voor woningen of kleine bedrijfspanden. De camera’s hebben een vriendelijk uiterlijk en zijn voorzien van een nachtzicht tot 30 meter.

Onze Bullet bewakingscamera’s worden vaak toegepast voor grote woningen o.a. vila woningen, woonboerderijen of appartementencomplexen. Ook worden de Bullet camera’s toegepast voor zowel kleinschalig én grootschalige bedrijfspanden. De Bullet camera’s hebben een opvallend uiterlijk en zorgt daarom voor preventieve veiligheidsmaatregelen. Onze Bullet bewakingscamera is voorzien tot 50 meter nachtzicht.

Wilt u zich toch graag laten adviseren, laat dan een bericht achter op onze contact pagina of bel met een van onze adviseurs op het telefoonnummer: 088 – 411 45 00

Bekabeld

Indien het mogelijk is om voor een bekabeld systeem te kiezen, heeft dit altijd de voorkeur. U heeft met een bekabeld systeem geen extra componenten- en is dus ook minder storingsgevoelig dan een draadloos systeem.

Draadloos

Ook de draadloze oplossing van Securetech zijn een goed alternatief. Wij maken gebruik van hoogwaardig kwaliteit PLC (Powerline Communication) techniek- of indien niet anders mogelijk is, realiseren wij een draadloos netwerk met een point-to-point verbinding. De Point-to-point verbinding wordt gerealiseerd met accesspoint die functioneren over een WiFi signaal over 2.4 of 5Ghz.

Een camerasysteem met drastisch meer power en een grote sprong vooruit in intelligentie. Kiest u voor ProSeries, dan kiest u voor het hoogste segment camerabewaking. denk aan resolutie tot 8MP 4K UHD, super intelligentie functies, Pro filters, en subliem beeldkwaliteit in de nachturen. ProSeries staat voor kwaliteit, gebruikersgemak met next-level hardware waarmee u kraakheldere beelden mee vastlegt!