Basic Dome

Basic Audio Dome

Basic Bullet

Premium Dome

Premium Zwart

Premium Bullet

Pro Dome

Pro Zwart

Pro Bullet

Extra-accessoires-bij-uw-camera-set-securetech.be---camerabewaking

Accessoires

Uw woning beveiligen met camerabewaking.

Bij Securetech geven onze experts u graag vrijblijvend advies over het beveiligen van uw woning door middel van camerabewaking.

Ik wil graag een vrijblijvend adviesgesprek.

Ik wil graag alle camerasystemen bekijken

Hulp nodig bij uw bestelling?
Bel ons op – 088 411 45 00

Online besteld voor 17:00,
Morgen gratis plug & play bezorgd

Ik wil graag een Vrijblijvend adviesgesprek.

Ik wil graag alle Camerasystemen bekijken

Hulp nodig bij u bestelling?
Bel ons op – 088 411 45 00

Online besteld voor 23:59,
Morgen gratis plug & play bezorgd

Met een camera installatie thuis bewaakt u op afstand een ruimte in of rond uw woning. Veel mensen kiezen daarvoor omdat ze niet altijd thuis zijn en het toch graag met een gerust gevoel willen achterlaten. Te vaak is er in het nieuws dat er ergens een inbraak is gepleegd terwijl de bewoners niet thuis waren. Is dat ook uw grootste nachtmerrie? Laat dan een camera systeem thuis buiten installeren, zodat u uw woning altijd op afstand in de gaten kunt houden. Wanneer u uw woning goed wilt beschermen, kunt u terecht bij Securetech voor camerabeveiliging voor uw woning. Camerabewaking voor particulier gebruik, bestelt u eenvoudig in onze webshop.

Ben jij op zoek naar camerabewaking voor jouw woning?
Dan ben jij aan het juiste adres! 

Waarom is camerabewaking thuis een goed idee?

Camerabewaking thuis is een goed idee, omdat u nu eenmaal niet altijd thuis kunt zijn om uw woning en uw spullen in huis te bewaken. Met camerabewaking aan huis is het geen probleem om een keer lekker op pad of op vakantie te gaan. Het camerasysteem houdt uw huis 24 uur per dag in de gaten. Bovendien worden alle beelden opgenomen. Mocht er dus een keer iets gebeuren, dan kunt u de beelden altijd terugzien en desnoods aan de politie overhandigen. 

Op afstand zien wat er binnen of rondom uw woning gebeurt

Krijgt u een melding van uw camerasysteem dat er iets rond u woning gebeurt?. U kunt dan live meekijken en zo nodig actie ondernemen.

kans op inbraak bij u thuis verkleinen

Als ongenode gasten zien dat u camerabewaking rond uw huis heeft, is de kans zeer groot dat ze besluiten uw woning niet als doelwit te kiezen.

Bij een misdrijf de daders identificeren en de pakkans daarmee vergroten

Met de opgenomen beelden op uw camerasysteem thuis, kunt u de politie de beelden overhandigen om daarmee de daders van een misdrijf bij u thuis te identificeren. Dat vergroot de pakkans aanzienlijk. 

Hoe het werkt: van aanvraag tot camera installatie thuis

Hoe werkt de aanvraag van camerabewaking?

Onze specialisten kijken samen met u naar meest geschikte locaties van de camera’s en uw wensen! hierop krijgt u dan een passend voorstel die bij u past.

Hoe werkt ons installatie proces bij camerabewaking?

Binnen één dag monteren onze specialisten uw camera’s op uw woning. Voordat ze aan de slag gaan, nemen zij nog een keer de installatie met uw door.

Securetech maakt het verschil. Nog meer redenen om bij ons te kopen.

Online bestellen,

Morgen gratis in huis.

Eenvoudig zelf aan te sluiten,

Of inclusief installatie.

Service op nummer 1,

het hele jaar door.

Gratis retourneren,

Binnen 14 dagen.

2 jaar garantie,

Met lifetime support.

Kom langs in onze showroom

Gratis adviesgesprek

Wij adviseren u graag vrijblijvend bij het toepassen van camerabewaking die aansluit op uw persoonlijke wensen en eisen.

Meest gestelde vragen

De systemen van Securetech worden Plug & Play geleverd. Wij programmeren- en testen de systemen voordat ze worden verzonden. Doordat wij een duidelijke handleiding leveren stuit u ook niet tegen het installeren van de software, werkelijk iedereen kan het installeren. Komt u er toch niet uit, wij hebben ook “How To” videos op onze support-page.

 

Wij leveren verschillende type camerabewaking systemen, zoals; BasicSeries, PremiumSeries, ProSeries en maatwerk systemen. Ook binnen deze series worden er verschillende bewakingscamera’s geleverd, denk bijvoorbeeld aan een Dome camera of Bullet camera. Een Dome camera heeft een minder elegante uiterlijk dan een Bullet camera en wordt vaker toegepast bij woningen. Een Bullet camera heeft een langwerpig elegant uiterlijk en wordt vaker toegepast bij bedrijfspanden waarbij preventie een pre is. Ook kunt de series technisch onderscheiden van het aantal meter nachtzicht of resolutie.

 

De kosten van een professioneel camerabewaking systeem is afhankelijk van de aantal camera’s met- of zonder installatie. Zo hebben wij camerabewaking systemen zonder installatie vanaf € 509,00 uitlopend tot € 5.449,00. De installatie kosten verschilt per situatie- of aantal camera’s, de gemiddelde kosten beginnen bij € 350,00 en kan uitlopen tot wel meer dan € 900,00.

Wilt u volledig ontzorgd worden bij het installeren van uw camerabewaking systeem? Dat kan, onze installateurs beschikken over de nodige kennis- en ervaringen om uw systeem vakkundig te installeren. U kunt de optie met installatie op een van onze producten kiezen, en onze monteurs komen het bij u monteren.

Wilt u zich toch graag laten adviseren, laat dan een bericht achter op onze contact pagina of bel met een van onze adviseurs op het telefoonnummer: 088 – 411 45 00

De toepassing van uw bewakingscamera is afhankelijk van verschillende factoren, o.a: type woning, bedrijfspand of bijvoorbeeld technische eisen waarbij het nachtzicht of resolutie relevant is.

Securetech biedt hier verschillende mogelijkheden in.

Onze Dome bewakingscamera’s worden over het algemeen toegepast voor woningen of kleine bedrijfspanden. De camera’s hebben een vriendelijk uiterlijk en zijn voorzien van een nachtzicht tot 30 meter.

Onze Bullet bewakingscamera’s worden vaak toegepast voor grote woningen o.a. vila woningen, woonboerderijen of appartementencomplexen. Ook worden de Bullet camera’s toegepast voor zowel kleinschalig én grootschalige bedrijfspanden. De Bullet camera’s hebben een opvallend uiterlijk en zorgt daarom voor preventieve veiligheidsmaatregelen. Onze Bullet bewakingscamera is voorzien tot 50 meter nachtzicht.

Wilt u zich toch graag laten adviseren, laat dan een bericht achter op onze contact pagina of bel met een van onze adviseurs op het telefoonnummer: 088 – 411 45 00

Bekabeld

Indien het mogelijk is om voor een bekabeld systeem te kiezen, heeft dit altijd de voorkeur. U heeft met een bekabeld systeem geen extra componenten- en is dus ook minder storingsgevoelig dan een draadloos systeem.

Draadloos

Ook de draadloze oplossing van Securetech zijn een goed alternatief. Wij maken gebruik van hoogwaardig kwaliteit PLC (Powerline Communication) techniek- of indien niet anders mogelijk is, realiseren wij een draadloos netwerk met een point-to-point verbinding. De Point-to-point verbinding wordt gerealiseerd met accesspoint die functioneren over een WiFi signaal over 2.4 of 5Ghz.

Een camerasysteem met drastisch meer power en een grote sprong vooruit in intelligentie. Kiest u voor ProSeries, dan kiest u voor het hoogste segment camerabewaking. denk aan resolutie tot 8MP 4K UHD, super intelligentie functies, Pro filters, en subliem beeldkwaliteit in de nachturen. ProSeries staat voor kwaliteit, gebruikersgemak met next-level hardware waarmee u kraakheldere beelden mee vastlegt!